Kristjan Port: süstal veenis ei jäta üldiselt tõlgendamisruumi (16)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
 Kristjan Port. 
 Kristjan Port. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/PM/SCANPIX BALTICS

«Süstal veenis ei jäta üldiselt tõlgendamisruumi,» kommenteeris Eesti Antidopingu nõukogu liige Kristjan Port «Aktuaalsele kaamerale» Eesti sportlasi tabanud dopinguskandaali.

Teisest küljest peab Pordi sõnul vaatama, mida tähendab, et Eesti sportlasi puudutanud reid toimus Austrias ja Saksamaal, vahendab rahvusringhäälingu uudised

«Meie õigusruumis antidoping ei ole kriminaliseeritud, seal on. Milliseid süüdistusi esitatakse keelatud meetodeid kasutades on üks tegu, aga millist kuritegu seal on sooritatud, selle kohta ei ole avalikku infot antud. Välja arvatud see, et tegemist on organiseeritud kuritegevusega,» lausus ta. 

Austria politsei on seoses organiseeritud dopinguvõrgustiku kasutamisega kinni pidanud kaks Eesti murdmaasuusatajat. Nimesid ametivõimud ei maininud, aga Karel Tammjärv ja Andreas Veerpalu täna Seefeldi MMil eraldistardist klassikasõidus starti ei tulnud.

Kommentaarid (16)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles