Pele: Neymar on palju parem kui Messi

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: SCANPIX

Kui veel mõned nädalat tagasi ütles brasiillasest jalgpallilegend Pele, et kaasmaalasest talent Neymar võib saada isegi paremaks mängijaks, kui praegu maailma osavaimaks peetav Lionel Messi, siis nüüd peab Pele Neymarit juba paremaks.

«Kui neid individuaalselt võrrelda, siis minu meelest on Neymar palju parem ja täiuslikum mängija – ta lööb hästi mõlema jalaga, triblab mõlemal väljakupoolel hästi ja lööb väravaid,» sõnas kolmekordne maailmameister Pele. «Messi on väga hea, kuid palju sõltub sellest, kus ta mängib. Barcelonas tegutseb ta hästi, aga Argentina koondises on tal raskusi. Neymar mängib hästi nii klubis (Santos – toim.) kui ka koondises.»

Pele meelest võib Neymar kunagi saada isegi paremaks, kui oli jalgpallikuningas ise.

«Minust paremaks? Võib-olla tõesti. Maailm ei näe kunagi uut Pelet, kuid olen öelnud seda varem ja kordan praegugi: annan hea meelega krooni edasi parimale. Ja Neymar on parim,» sõnas Pele.

Avalda arvamust: kas Neymar on juba parem mängija kui Messi? Kas Neymarist võib saada läbi aegade parim?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles