Jürgen Klopp: nüüd on pinged Manchester City peal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Peter Byrne / PA Wire/PA Images

Inglismaa kõrgliigas kogu hooaja esikohal tüürinud Liverpool langes pärast Evertoniga viigistamist Manchester City seljataha teisele kohale. Liverpooli peatreener Jürgen Klopp selles aga midagi halba ei näe.

«Kes tahaks olla märtsi alguses liigatabeli liider? See võib küll tunduda hea olukorrana, aga palju mänge on veel mängida, otsustatud pole ju midagi,» lausus nüüdseks teisel kohal paikneva Liverpooli peatreener Klopp.

«Mulle sobib see, et peame City kinni püüdma. Oleme kogu hooaja ees olnud, nüüd otsustavate kohtumiste ajaks oleme saanud jälitaja rolli. Suuremad pinged on nüüd just Manchester City peal,» arvas Klopp.

«Võitleme hooaja lõpuni välja iga palli nimel väljakul. Soovime City surve all hoida, nemad tiitlikaitsjana on soosikud, sest kõik eeldavad, et nad suudavad ka sel aastal tiitli võita. See paneb neile lisapingeid peale,» lausus Klopp.

Liverpool on inglismaa kõrgliigas 29 mänguga kogunud 70 punkti, City on nüüdseks kokku saanud 71 punkti. Hooaja lõpuni on jäänud veel seitse kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles