Foto: isiklikust loožist mängu vaadanud Ramost films pidevalt kolm kaamerat

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos.
Sergio Ramos. Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS

Madridi Reali kapten Sergio Ramos vaatas eilset 1:4 kaotust Amsterdami Ajaxilt isiklikust loožist. Samal ajal filmisid kaamerad meest uueks dokumentaalfilmiks.

Madridi Real tundis eile Ramosest väljakul puudust, sest oma väravavõrgust korjati välja suisa neli palli. Sealjuures tuleb meenutada, et Ramos võttis Amsterdamis toimunud mängus meelega kollase kaardi, lootes veerandfinaale puhtalt lehelt alustada. Avamängu järel rääkis hispaanlane end ajakirjanikele sisse ning UEFA määras talle meelega kaardi võtmise eest kahemängulise võistluskeelu.

Enne mängu käis Ramos Reali riietusruumis meeskonnakaaslasi ergutamas. Ka matši ajal püüdis Ramos oma SR4 nime kandvast loožist fänne üles kutsuda omasid toetama. Kõiki Ramose jõupingutusi jälgisid kaamerad, mis kogusid materjali Amazoni poolt tehtavaks dokumentaalfilmiks.

Ramose vaimsest toest jäi Madridi Realile väheks, sest korduskohtumine kaotati 1:4 ning kahe mängu kokkuvõttes jäädi Ajaxile alla 3:5.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles