Tänak Mehhiko MM-ralli teisest kohast: see näitab, kui tugevad me oleme

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: REPORTER IMAGES / EPA

Ott Tänak ja Martin Järveoja (Toyota Gazoo Racing WRT) lõpetasid Mehhiko MM-ralli poodiumi teisel astmel ning säilitasid MM-sarja üldarvestuses esikoha.

«Oli hea nädalavahetus. Mehhiko ralli oli väga keeruline ralli: raske nii auto, rehvide kui ka sõitjate jaoks. Ma usun, et saime hästi hakkama ning olen väga õnnelik, et suutsime vigu või probleeme vältida. See näitab, kui tugevad me oleme,» rääkis Tänak Toyota pressiteenistuse vahendusel.

Ralli viimasel kiiruskatsel ehk punktikatsel jäi eestlane esimesena punktideta, kuna tal purunes rehv. «Me ei saanud sinna midagi parata, kuid see-eest olid kaks esimest kiiruskatset meie jaoks head ning suutsime saada lõpuks teise koha,» vaatas Tänak pühapäevasele võistluspäevale tagasi, kui ta võitis kolmest kiiruskatsest kaks esimest.

«Oleme teinud hooajale hea alguse, saades kolmelt etapilt kolm poodiumikohta ning oleks tore, kui saaksime samamoodi jätkata,» lisas Tänak, kellel on tänavu ette näidata Monte Carlo kolmas koht, Rootsi talveralli esikoht ning nüüd Mehhikos saavutatud teine positsioon.

Autoralli MM-sari jätkub juba vähem kui kolme nädala pärast, kui 28.–31. märtsini on kavas asfaldil sõidetav Korsika ralli.

MM-sarja üldseis sõitjate arvestuses:

  1. Ott Tänak (Toyota Gazoo Racing WRT) 65 punkti
  2. Sebastien Ogier (Citroën Total WRT) 61
  3. Thierry Neuville (Hyundai Shell Mobis WRT) 55
  4. Kris Meeke (Toyota Gazoo Racing WRT) 35
  5. Elfyn Evans (M-Sport Ford WRT) 28
  6. Esapekka Lappi (Citroën Total WRT) 20

MM-sarja üldseis tiimide arvestuses:

  1. Toyota 86 punkti
  2. Citroën 78
  3. Hyundai 77
  4. M-Sport 45
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles