Federer ei oskaks enda vastu mängida

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer
Roger Federer Foto: George Walker / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Kuidas mängiks tenniselegend Roger Federer iseenda vastu? Selline intrigeeriv küsimus esitati švetislasele pärast Dubai Open`it.

Federer vastas: «Ma ei tea, alustaks matši paremini kui ma ise, kas see on liiga lihtne? Ma pole päris kindel. Kui ma teaks, siis igal juhul ma seda välja ei ütleks. Las see jääda saladuseks, sest muidu olen kiiresti suurest mängus väljas.»

Dubai turniiril ei näidanud šveitslane viies peetud mängus oma parimat tennist, kuid võitude saavutamisega jäi ta rahule.

«No kuidagi vedasin ennast järgmisesse ringi,» ütles 37-aastane Federer pärast mängu sakslase Kohlschreiberiga. «Päeva lõpuks oli tulemus tähtis. Ei töötanud mul eeskäsi ega tagakäsi, ka jalgade töö jättis soovida,» lisas 20-kordne Suure slämmi võitja.

Roger Federer sai Dubais teatavasti oma karjääri 100 ATP turniiri võidu. Käimasoleval Indian Wellsi suurturniiril on Šveitsi tenniseveteran jõudnud 32 parema hulka, kus kohtub kaasmaalase Stan Wawrinkaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles