Liverpool teenis dramaatilises mängus võidupunktid

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool võitis Tottenham Hotspuri 90. minuti omaväravast. Draama!
Liverpool võitis Tottenham Hotspuri 90. minuti omaväravast. Draama! Foto: PAUL ELLIS / AFP

Liverpool möödus taas Inglismaa jalgpalli kõrgliiga tabelis Manchester Cityst, saades koduväljakul 2:1 jagu Tottenham Hotspurist.

Liverpooli viis 16. minutil juhtima Roberto Firmino, kes realiseeris Andy Robertsoni tsenderduse. Tottenhami viigivärav sündis paarkümmend minutit enne lõpuvilet, kui Lucas Moura lükkas Christian Erikseni söödust palli sisuliselt tühja väravasse.

See polnud aga kõik. Liverpool sai oma tahtmise normaalaja viimasel minutil, kui Tottenhami väravavaht Hugo Lloris tõrjus Mohamed Salahi pealöögi vastu meeskonnakaaslase Toby Alderweireldi jalgu, kust pall väravasse põrkas.

Ühtlasi pikendas Liverpool uskumatut seeriat. Nimelt on nad kodusel Anfieldil püsinud 37 järjestikust liigamängu kaotuseta. Liiga rekord kuulub aga Chelseale (86 mängu aastatel 2004-2008)

Liverpool kirjutas tabelisse võidupunktid ja hoiab liigatabelis 79 silmaga esikohta, lähim jälitaja Manchester City on pidanud ühe mängu vähem ja kogunud 77 punkti.

Tabelitipp: Liverpool 79 punkti (32 mängust), Manchester City 77 (31), Tottenham 61 (31), Manchester United 61 (31), Londoni Arsenal 60 (30), Londoni Chelsea 60 (31).

Londoni Chelsea alistas võõral väljakul Cardiff City tulemusega 2:1. Cardiff asus mängu Victor Camarasa tabamusest teise poolaja esimesel minutil juhtima, kuid Cesar Azpilicueta 84. ja Ruben Loftus-Cheeki üleaja esimese minuti väravad tõid võidu Chelseale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles