Ibrahimovic aasta jalgpalluri valimisest: tegelikult olen mina parim

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliklubi AC Milani ründaja Zlatan Ibrahimovic teatas Prantsusmaa telesaates «Telefoot», et ei vaja mingit tunnustust, nagu näiteks FIFA aasta jalgpallurile antavat Ballon d’Or’i, et endale tõestada, et ta on maailma parim.

Ibrahimovic ei mahtunud FIFA aasta jalgpalluri 23 kandidaadi sekka, aga kui temalt küsiti, kas tema hinnangul on parim Cristiano Ronaldo või Lionel Messi, vastas varemgi kõrge enesehinnanguga silma paistnud Rootsi koondislane: «Oma peas olen mina kõigist tugevam. Kindlasti ei vaja ma mingit Ballon d’Or’i, et tõestada, et olen parim.»

Asjatundjate hinnangul võidab ka tänavu tiitli Barcelonas mängiv Messi ning Ibrahimovic mõistab, miks tema kunagist tiimikaaslast nii kõrgelt väärtustatakse.

«Messi on väga tugev ja ma loodan, et ta jätkab samas suunas,» sõnas Ibrahimovic. «Ta on praktiliselt kõik võitnud ja ta on alles nii noor.»

Aasta parim jalgpallur tehakse teatavaks 9. jaanuaril Zürichis peetaval auhinnagalal, lisaks Messile kandideerivad tiitlile Cristiano Ronaldo ja Xavi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles