Manchester United on loobumas miljoneid maksnud Anthony Martialist

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Veebruaris oli Ole Gunnar Solskjaeri suhtumine Anthony Martiali veel positiivne
Veebruaris oli Ole Gunnar Solskjaeri suhtumine Anthony Martiali veel positiivne Foto: Franck Fife / AFP/Scanpix

2015. aastal soetas Inglismaa jalgpalliklubi Manchester United sel ajal 19-aastase Anthony Martiali ligi 60 miljoni naelsterlingi eest. See tegi prantslasest läbi aegade kallima juuniormängija Briti jalgpalli ajaloos.

Martial oli 2015.aastal maailma jalgpalli tõusev täht, kellest Manchesteris oodati palju. Täna, neli aastat hiljem, nähakse mehe tulevikku hoopis teises valguses. Küsimus on selles, et kes teda üldse tahab, kellele teda müüa ja millise hinnaga?

Prantsusmaa koondise ründaja Martiali ükskõikne suhtumine eelmise nädala Chelsea mängueelsel soojendusel oli viimaseks piisaks Unitedi peatreeneri Ole Gunnar Solskjaeri kannatlikkuse karikasse. Täpsemalt väljendudes, ajas see teda marru.

Manchester United sooviks Martiali asendada uelslase Gareth Bale`iga, kes ei saa Madridi Reali loots Zinedine Zidane`i käe all Hispaanias just kuigi palju mänguaega.  Kummalisel kombel on Bale see, kes ei taha veel Realist lahkuda.

Ühe alternatiivina ManU ründaja kohale nähakse ka Amsterdami Ajaxi ridades Meistrite liigas säravat David Nerest.  Solskjaeri probleem on aga selles, et 22-aastase brasiillase vastu tunnevad huvi ka teised Premier League`i klubid: Liverpool, Chelsea ja Arsenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles