Janar Talts: oli päris vaatemänguline mäng

Ville Arike
, reporter
Copy
Janar Talts (Vasakul) võitleb Tanel Kurbase vastu.
Janar Talts (Vasakul) võitleb Tanel Kurbase vastu. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpalliliiga finaali avamängus Kalev/Cramole lahingu andnud ning 78:87 kaotanud Tallinna Kalev/TLÜ mängija Janar Talts ja peatreener Martin Müürsepp oleks mõistagi tahtnud võita, kuid andsid endale aru, et pilku maha viskama ka ei pea.

«Normaalne mäng, arvan, et päris vaatemänguline. Võitlust oli. Suutsime alguses vastaseid ohjes hoida, nad ei saanud end kohe jooksma,» märkis Kalev/TLÜ liidreid Janar Talts. «Lõpus tulid meil vanad vead sisse. Kuid kokkuvõttes vastased ei tundnud end liiga mugavalt. Ja järgmise mängu saame pidada oma koduväljakul (kõik mängud peetakse Kalevi hallis, kuid vormiliselt on järgmine Kalev/TLÜ kodumäng - toim),» lisas ta muheldes.

Kalev/TLÜ peatreeneri Martin Müürsepa sõnul lõppes mäng «natuke pahasti» ning järgmise kohtumise eel tuleb teatud detailid üle vaadata. «Lõpp libises käest, tugevam võttis oma,» ütles higist tilkunud Müürsepp. «Harrison jäi liiga kauaks väljakule, aga ta mängis ka esimesel poolajal väga hästi. Teisel poolajal valvasid vastased teda tähelepanelikumalt. Üldiselt olen poistega rahul.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles