Kaia Kanepi osaleb pühapäeval peaväljaku esimeses mängus!

Postimees Sport
Copy
Kaia Kanepi on Pariisis saanud juba kolm võitu.
Kaia Kanepi on Pariisis saanud juba kolm võitu. Foto: AFP7 / ZUMAPRESS.com / Scanpix

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel neljandasse ringi jõudnud Kaia Kanepi saab pühapäeval võimaluse mängida peaväljakul, tema vastane on horvaaditar Petra Martic. Kell 12 algavat kohtumist näitavad Kanal 12 ja postimees.ee, kommenteerivad Margus Uba ja Toomas Kuum.

Kanepi ja Martici mäng on Philippe Chatrier' nimelisele peaväljakule planeeritud esimesena. Seega see ka algab õigel ajal, kui ilmaolud vahele ei astu.

WTA kodulehe andmetel polegi Kanepi ja Martic varem omavahel kohtunud. Käimasoleval turniiril valmistas Martic eelmises ringis suurüllatuse, alistades maailma teise reketi, tšehhitari Karolina Pliškova 6:3, 6:3.

Kanepi alustas turniiri 7:5, 6:1 võiduga sakslanna Julia Görgesi (WTA 18.) üle. Seejärel sai ta kolmes setis jagu hiinlannast Shuai Zhangist ja venelannast Veronika Kudermetovast.

Kanepi ja Martici vahelise matši võitja läheb veerandfinaalis vastamisi Läti esindaja Anastasija Sevastova (12. asetus) ja tšehhitari Marketa Vondroušova vahelise mängu parimaga.

Postimees ja Kanal 12 näitavad Prantsusmaa lahtistel kõiki Kaia Kanepi mänge otsepildis. Lisaks on kavas nii naiste kui ka meeste poolfinaalid ja finaalid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles