Kristo Reinsalu võitis kolmandat korda vana-aasta heategevusmaratoni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Reinsalu Tartu jooksumaratonil.
Kristo Reinsalu Tartu jooksumaratonil. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Stamina Arcotransport Tiimi jooksja Kristo Reinsalu võitis täna Tallinnas Rocca al Mares 9. vana-aasta heategevusjooksu raames toimunud maratoni ajaga 2:43.48, mis on ka uus rajarekord.

Kui mullu tuli jooksjatel taluda 12-kraadist pakast ja lumist rada, siis seekord kulges maraton plusskraadidega ning kerges vihmas. Möödunud aastal ja 2008. aastal võidu noppinud Reinsalu ei andnud konkurentidele mingisugust võimalust ning juhtis maratoni algusest peale, kirjutab Jooksuportaal.

Esimesed viis kilomeetrit suutis temaga enam-vähem koos joosta mulluse teise koha omanik Ravšan Balgabajev, siis järgmise 6,2 km ringiga kärises meeste vahe juba üle minutiliseks, kasvades iga ringiga veelgi. Lõpuks kaotas Balgabajev võitjale ligi 4 minutit, saades ajaga 2:47.37 teise koha. Kolmandana lõpetanud Stamina jooksja Allan Jaaska kaotas Balgabajevile pea 10 minutiga, finišeerides ajaga 2:57.33.
Naiste parimana saavutas esikoha üldjärjestuses 16. koha saanud Olga Andrejeva (Stamina Arcotransport Tiim) ajaga 3:14.05. Talle järgnesid Mari Boikov 3:37.53-ga ja Ruth Kalda 3:42.56-ga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles