Jürgen Henn: oleksin seda viiki siiski tahtnud!

Postimees Sport
Copy
Tallinna Flora peatreener Jürgen Henn.
Tallinna Flora peatreener Jürgen Henn. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Vapralt Euroopa liiga 2. eelringis Saksamaa gigandiga võidelnud FC Flora loots jäi tänase 1:2 kaotuse järel siiski positiivseks ning kiitis enda hoolealuseid tubli esituse eest. Kuid korduskohtumiseks annab ta eelise siiski vastastele. 

«Jäin enda meeskonnaga väga rahule. Mitte keegi ei saa täna väljakul olnud meeste esituse üle nuriseda. Loomulikult oleks 2:2 tulemus olnud hea, kuid tuleb olla realist ning tunda uhkust selle üle, et andsime tugevamatele kõva võitluse,» kiitis 32-aastane Henn oma mängijaid.

Poolajapausil mees midagi ulmelist ei rääkinud. «Vaheajal püüdsin tiimiga läbi käia suuremad valukohad. Midagi uut väga ei öelnud, pigem palusin neil sama mänguga jätkata. See kõik, mis väljakul toimus, ei olnud juhuslik sähvatus, vaid poole aasta pikkune töö, mis täna kandis ilusti vilja.»

Kordusmängu eel jääb Henn siiski optimistlikuks. «Järgmises vaatuses jääme reaalsuse piiridesse, proovime midagi sarnast näidata nagu täna ning ootame kannatlikult seda ohtlikku olukorda.»

«Edasipääsu võimalus on küll väike, kuid peame ennast maksma panema ja kõva võitluse pakkuma. Plaan jääb samaks.»

Viimaks jätkus peatreeneril kiidusõnu suurepärase kodupubliku arvel, keda oli kohale tulnud rekordiline arv. Erinevate andmete kohaselt oli pileti soetanud endale ligi 8500 inimest. 

«Atmosfäär oli väga võimas ning loodetavasti suutsime rahvale anda väärilise etenduse. Suur aitäh kõigile, kes kohale tulid. Väljaku kõrval kodumeeskonna juhendajana oli mul väga uhke tunne!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles