Federer: ei ole nii, et saan kõik mida tahan

Postimees Sport
Copy
Roger Federer
Roger Federer Foto: MPI04/Capital Pictures / MPI04/Capital Pictures

Tennisestaar Federer on enda sõnul väsinud kuulamast, et ta nõudis endale soodsat mänguaega. Nimelt võttis ta võidu matšist Dan Evansi vastu 6:2, 6:2, 6:1, kui Evans mängis väsinult teist matši 24 tunni jooksul.

Federer eitab jutte, nagu oleks tema mänguaja valinud ning sellega endale võidueelise tekitanud. «Ma ei mäleta, et oleksin midagi küsinud. Minult küsiti küll, millist aega ma eelistaksin, aga see ei tähenda, et Roger küsib Roger saab,» ütles Federer AFP-le.

Tema vastane Evans lahkus eelmisel õhtul väljakult kella 18 paiku ning midi uut matši mängima juba järgmise päeva lõunal. See ei jätnud talle mängude vahele üht puhkepäeva ja tal oli raske mängida. «Füüsiliselt oli see väga raske mäng ja selleks, et Federeri võita tuleb vaimselt väga tugev olla,» ütles Evans.

Vaatamata ebamugavale mänguajale ei küsinud Evans ka uut aega, kuna tema sõnul on meeste hulgas vaid kolm-neli mängijat, kes saavad öelda, kunas nad mängida tahavad. «Minu tabelikohaga mehel ei ole mingit otsustusõigust,» sõnas ta.

Federer: «Ma olen väsinud kuulamast, et mina siin otsuseid teen. Otsustab ikkagi turniir.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles