Messi loobus FC Barcelona pakutud eluaegsest lepingust

Postimees Sport
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: ALBERT GEA / REUTERS

Argentina jalgpallilegend Lionel Messi tunnistas kodumaa meediale antud intervjuus, et keeldus FC Barcelona lepingust, mis seoks teda Kataloonia gigandiga terve ülejäänud karjääri. 

Messi, kes esineb avalikkuse ees väga harva, tegi avalduse Metro 95.1 raadiosaate ajal. «See vastab tõele, et Barca pakkus mulle sellist lepingut. Pidin siiski loobuma, sest ma ei taha ennast millegagi taolisel viisil siduda,» sõnas 32-aastane vutistaar. «Tahan endisel viisil jätkata väravate löömist ning eesmärkide saavutamist. Barcelonas võin ma terve elu olla, kuid mitte lepinguga.»

2013. aastal sattus argentiinlane tõsise surve alla, kui Hispaania võimud süüdistasid teda maksudest kõrvalhoidmises (3,4 miljoni euro väärtuses). Tol momendil oli Messil sügav soov Barcelonast lahkuda, kuid mitte ükski välisklubi ei tundnud tema vastu huvi.

«Tundsin, et minuga ollakse ülekohtune ja ma ei tahtnud seal (Hispaanias) enam olla. Siiski ei jõudnud minuni ükski ametlik pakkumine, sest kõik teadsid, et südames soovin Barca esindamist jätkata,» lisas karjääri jooksul 672 väravat löönud imemees. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles