Tänak ja Järveoja said viimaks kätte ihaldatud võidutrofeed

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja võidutrofeed presenteerimas.
Ott Tänak ja Martin Järveoja võidutrofeed presenteerimas. Foto: twitter.com/OfficialWRC

FIA ehk Rahvusvaheline Autoliit autasustas eile hilisõhtul lõppenud hooaja mootorispordi parimaid. Teiste seas said oma MM-tiitlid kätte ka Eesti ralliduo Ott Tänak ja Martin Järveoja. 

Prantusmaa pealinnas Pariisis toimunud galale oli kohale tulnud mootorispordi paremik. Sündmusele andis lisaväärtust asukoht, milleks oli seekord valitud Seine'i jõe kaldal asuv Louvre muuseum. 

Eestlastele oluliseimal hetkel ulatati Ott Tänakule ja Martin Järveojale maailmameistritele kuuluvad võidutrofeed. Lisaks teenis autasu ka eestlaste uus meeskond Hyundai, kes teatavasti võitis meeskondlikus arvestuses.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Golden year! ✨ ••• #fiagala2019

A post shared by Martin Järveoja (@martinjarveoja) on

Muidugi ei jäänud karikatest ilma ka teiste spordialade esindajad. Uuendusliku vormel-E sarja võitnud Jean-Eric Vergne ja WRX MM-sarja meister Timmy Hansen. 

Gala suurim täht oli ikkagi kuuendat korda F1 maailmameistriks kroonitud Lewis Hamilton, kellega õhtu jooksul ka pikem intervjuu tehti. 

Lisaks autasustamisele suudeti lavale tuua ka kõik suuremad sarjad võitnud masinad. Rahva ette sõitis teiste seas nii Mercedese F1 vormel kui Hyundai ralliauto. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles