Bryantil ja tema abikaasal oli kokkulepe mitte kunagi ühes kopteris lennata

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Kobe Bryant koos abikaasa Vanessaga.
Kobe Bryant koos abikaasa Vanessaga. Foto: RALL / IPA/PA Images

Kobe Bryanti ja tema abikaasa Vanessa vahel oli kokkulepe, et nad ei lenda mitte kunagi ühes helikopteris.

«Nad leppisid kokku, et ei lenda üheskoos helikopteriga,» ütles perekonnale lähedane allikas väljaandele People.

Sama allika sõnul lendas Bryant kopteriga ainult juhul, kui selle piloodiks oli Ara Zobayan, kes samuti õnnetuses hukkus. Bryant hakkas helikopterit transpordivahendina kasutama juba mängijakarjääri ajal, kuna kopteriga lendamine võimaldas tal rohkem aega perega veeta.

«Istusin liiklusummikus ning ma ei jõudnud oma lapse koolietendusele. Pidin leidma lahenduse, et saaksin treenida, kuid samal ajal oleks mul aega perekonnaga olla. Kui sain teada, et helikopteriga on mul võimalik 15 minutiga linna ja tagasi jõuda, oli asi otsustatud,» ütles Bryant ühes intervjuus.

Eesti aja järgi pühapäeva õhtul kukkus alla kopter, mille pardal oli üheksa inimest. Lisaks Bryantile oli kopteris tema 13-aastane tütar Gianna, Orange Coast kolledži pesapallitreener John Altobelli, tema naine Keri ning nende tütar Alyssa Altobelli, vahendab CBC News. Lisaks viibisid paradal ka Bryanti tütre Gianna korvpallitreener Christina Mauser, Sarah Chester ja tema tütar Payton ning kopteripiloot Zobayan.

Bryantist jäävad maha tema 37-aastane abikaasa Vanessa ning tütred Natalia (17), Bianka (3) ning 2019. aasta juunis sündinud Capri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles