Blogi ⟩ Kontaveit võitles visalt, kuid tunnistas Doha turniiri teises ringis Valgevene esireketi paremust (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 22.) kaotas Doha tenniseturniiri teises ringis valgevenelannale Arina Sabalenkale (WTA 13.) 5:7, 6:2, 5:7.

Enne mängu:

Anett Kontaveit on alustanud hooaega suurepärase hooga. Pärast Austraalia lahtistel meistrivõistlustel veerandfinaali jõudmist, jätkas eestlanna sama hooga ka Dubais, kus jõudis samuti kaheksa parema hulka. 

Dohas tegi Kontaveit samuti hea alguse, kui lülitas avaringis konkurentsist Läti esinumbri Anastasija Sevastova 6:4, 7:6(3). Tänavuse hooaja heast edust räägib veel fakt, et 2020. aasta jooksvas tabelis asub eestlanna koguni 10. kohal.

Aryna Sabalenka on 21-aastane andekas tennisist, kes võitnud juba kaks WTA üksikmängu tiitlit. Mõlemad pärinevad Wuhani tenniseturniirilt Hiinast, kus valgevenelanna kahel aastal järjest võidutsenud. Hetkel paikneb Sabalenka WTA maailma edetabelis 13. kohal, kuid parimal juhul on kuulunud ta ka esikümnesse.

Kontaveit ja Sabalenka on kohtunud varasemalt ühe korra ja seda just Wuhani finaalis, kus 2018. aastal tuli eestlannal vastase 3:6, 3:6 paremust tunnistada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles