Itaalia endine jalgpallituus elust kriisitsoonis: olukord oli ebareaalne - nägin iga kolme minuti tagant kiirabiautot (1)

Henry Lääne
Copy
Kiirabibrigaad Itaalias.
Kiirabibrigaad Itaalias. Foto: Salvatore Laporta / IPA/PA Images

45 korda Itaalia jalgpallikoondist esindanud ja kuulsa Milano Interi legendide hulka kuuluv Riccardo Ferri elab Lodis, mis oli mehe sõnul koroonakriisi üks esimesi tulipunkte. Ta nägi, kuidas kriis lahti rullus.

«Nii ebareaalne oli näha iga kolme minuti tagant mööduvaid kiirabiautosid. Minu informatsiooni kohaselt on olukord Lodis endiselt pingeline ja kohalikus haiglas on voodikohad täis,» rääkis Ferri Itaalia raadiokanalile TMW.

Koroonaviirus pole 56-aastast kunagist kaitsjat mõjutanud ainult kodukohast lahkumisega. «Minu parim sõber suri ja teised tuttavad on haiglas. Üks mu semu kaotas oma isa ning sai seejärel teada, et temalgi on viirus. 

Minu mõtted on kõikidega, kes ei saanud oma kodu jätta. Soovin tänada kõiki esmaabitöötajaid, kes näevad vaeva nii päeval kui ka öösel,» ütles 1990. aasta MMil Itaaliaga pronksi võitnud Ferri.

Itaalias on viimastel ametlikel andmetel koroonaviirusse nakatunud 53 578 inimest, kellest on surnud 4825. Üheski riigis pole nii palju hukkunuid kui Itaalias.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles