Kas Mäkinen saab oma tahtmise ja Ogier pikendab Toyotaga lepingut?

Karl-Joosep Küngas
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

MM-sarja üldliider Sebastien Ogier on vankumatult selgitanud, et lõpetab karjääri tänavuse hooajaga. Nüüd ta seda enam nii kindlas kõneviisis ei väida. 

Kuuekordne autoralli maailmameister Ogier liitus tänavu Toyota rallimeeskonnaga ning on autoga kohanenud ideaalselt. Poodiumikoht Monte Carlost ja võit Mehhikost tõstsid prantslase punktitabeli tippu. Kas praegune seisak võib tulla Tommi Mäkineni juhitavale Toyota meeskonnale kasuks ja prantslane jätkab ka tuleval hooajal?

Varasemalt pikalt pensionipõlve oodanud Ogieri peamine põhjus selleks oli perega aja veetmine. Nüüd saab ta seda teha ja see võib tekitada mehes kire jätkamiseks ka tuleval aastal. 

«Ootasin, et minu viimane hooaeg oleks teistsugune,» sõnas Ogier Saksa meediale, kelle teatel mõtleb mees tõsiselt tippspordis jätkamisest. «On veel vara midagi kindlalt väita, kuid praegu ootame rahulikult veel mõned kuud.»

Ogier mõlgutas mõtteid jätkamisest juba Mehhiko rallil, kus selgitas fännidele, et ta ei soovinud selliselt siin sõita ja võidutseda ning loodab järgmisel aastal parema sõu korraldada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles