Saaremaal käinud Milano võrkpallur oli mitu nädalat haige: tundsin ennast kui vanglas (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Linus Weber (nr 20) aktsioonis.
Linus Weber (nr 20) aktsioonis. Foto: imago images / Newspix/Scanpix

Märtsis võrkpalli eurosarja raames Saaremaal käinud Milano Powervolley mängija Linus Weber rääkis Saksamaa meediale oma karantiinikogemusest. 

20-aastane Weber ei andnud küll positiivset koroonatesti, kuid sellest hoolimata kimbutas teda mitu nädalat angiin ja tal oli enam kui 39-kraadine palavik. Koroonakriisi tõttu arst temani ei jõudnudki ja kogu suhtlus meedikutega käis telefoni teel. Toidumoona tõi talle ukse taha klubi. 

«See oli minu jaoks raske aeg. Olin ju üksinda võõras riigis karantiinis. Minu ainuke kontakt välismaailmaga oli läbi telefoni. Kuna minu Milano kortermaja esimese korruse akendel on ka trellid, tundsin ennast justkui vangis,» meenutas nüüdseks kodumaale jõudnud Weber enda kogemust väljaandele Thüringer Allgemeine. «Võttis palju vaimutugevust, et sellest madalseisust välja tulla. Toona polnud hooaega ka veel lõppenuks kuulutatud ehk keegi ei teadnud, mis saab.»

Sõna sai ka Weberi ema Cordula Just: «Emana tegi Linuse olukord mulle väga haiget. Ma pole kunagi näinud teda nii lööduna. Kartsin tema pärast. Tahtsime talle telefoni vahendusel anda tunde, et ta pole üksi.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles