De Bruyne tulevik sõltub spordikohtu otsusest

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Kevin De Bruyne.
Kevin De Bruyne. Foto: Martin Rickett/PA

Manchester City poolkaitsja Kevin De Bruyne tulevik sõltub suuresti sellest, kas City suudab UEFA poolt määratud eurosarjade võistluskeelu vaidlustada või mitte.

UEFA määras Manchester Cityle finantsreeglite rikkumise eest 2022. aastani kestva mängukeelu. Inglismaa klubi üritab UEFA karistust spordikohtus vaidlustada, kuid koroonaviiruse tõttu on vähetõenäoline, et see enne uue hooaja algust juhtuda võiks. Kui üldse juhtub.

Manchester City üks paremaid mängijaid De Bruyne tunnistas HLN-ile antud intervjuus, et tema tulevik klubis sõltub suuresti sellest, kas City suudab mängukeelu tühistada.

«Praegu ma lihtsalt ootan. Klubi on öelnud, et vaidlustab selle otsuse ning on oma edus peaaegu 100 protsenti kindel. Seetõttu olen ka mina ooterežiimil,» sõnas 28-aastane belglane.

«Ma usaldan oma klubi. Kui lõplik selgus on majas, hindan olukorda uuesti. Kaks aastat ilma Euroopa jalgpallita oleks pikk aeg. Kui see oleks aasta, siis võib-olla,» jättis De Bruyne kõik võimalused avatuks.

Kuigi belglane ei soovi oma võimalikest kosilastest rääkida, on meedia andetel temast huvitatud Madridi Real. «Aastate jooksul on minust huvitatud olnud mitmed tiimid. Kuid kui aus olla, olen Citys õnnelik,» sõnas ta.

«Mängin maailma ühes paremas meeskonnas. Ma mängin Inglismaal, kus on minu hinnangul kõige tugevam liiga. Tuleb, mis tuleb. Olen alati ka eelnevate üleminekute osas rahulikuks jäänud. Mul ei ole kunagi probleeme tekkinud, olen alati oma võimalust oodanud. Austus on kõige olulisem, ka väljaspool jalgpalli,» näitas De Bruyne koduklubi suhtes lugupidamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles