Prantsusmaa lahtised võitnud Ostapenko leidis kaaslase sportlaste seast

Postimees Sport
Copy
Jelena Ostapenko
Jelena Ostapenko Foto: Afp7/Zumapress.com

2017. aastal Prantsusmaa lahtised võitnud Läti tennisist Jelena Ostapenko esitles Instagrami vahendusel oma kallimat. 22-aastase tennisetähe südame on võitnud Läti koondise jalgpallur Artūrs Karašausks.

Esimese Läti tennisistina suure slämmi turniiri võitnud Ostapenko suhtest kuus aastat vanema Karašausksega hakati rääkima möödunud suvel, kui paari nähti koos Baltic Openi tenniseturniiril. Ostapenkolt küsiti jalgpalluri kohta ka turniiri pressikonverentsil, kuid siis  teatas lätlanna, et see on isiklik asi, mida ta ei kommenteeri.

Lisaks oli teada, et Karašauskas käis tennisisti toetamas Wimbledoni tenniseturniiril, Ostapenkot on seevastu nähtud Riia FC ja Läti koondise jalgpallimängudel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️??

A post shared by Jelena Ostapenko (@jelena.ostapenko) on

Karašausks on Läti koondises teinud kaasa 25 kohtumises ja löönud ühe värava. Ostapenkol on ette näidata lisaks Prantsusmaa lahtiste võidule ka Wimbledoni poolfinaalkoht ning maailma edetabeli viies asetus. Viimasel ajal pole lätlannal aga eriti hästi läinud ning ta on langenud maailma edetabelis 41. tabelireale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles