Manchesteri derbis antud skandaalne punane kaart jääb jõusse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olukord, kus Vincent Kompany (nr. 4) sai punase kaardi.
Olukord, kus Vincent Kompany (nr. 4) sai punase kaardi. Foto: SCANPIX

Manchester City kaitsja Vincent Kompany punane kaart, mille ta sai pühapäevases karikamängus Manchester Unitedi vastu, jääb kehtima.

City vaidlustas kohtunik Chris Foy otsuse ja peatreener Roberto Mancini oli kindel, et õigus jääb neile, kuid Inglismaa jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon leidis, et punane kaart oli põhjendatud. Seega peab Kompany vahele jätma koguni neli järgmist mängu – kolm punase kaardi eest ning lisaks ühe põhjusel, et see oli talle tänavu juba teine eemaldamine.

Belglasest keskkaitsja peab seega tribüünilt vaatama mõlemat liigakarika poolfinaalmängu Liverpooli vastu, samuti liigakohtumisi Wigani ja Tottenhamiga.

City kapteni sunnitud mängupaus tekitab Mancinile kõvasti peavalu, sest mitu põhimeest on vigastustega väljas ning Yaya ja Kolo Toure sõitsid Aafrika rahvuste karikaturniirile. Mancini enda sõnul on tal hetkel valida vaid 19 väljakumängija seast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles