VIDEO Ott Tänak tõusis lühikese ajaga Hyundai WRC-ajaloo eredamatesse hetkedesse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja võistlesid tänavusel Viru rallil. Rallifännid hoiavad pöidlaid pihus, et mehed oleksid stardis ka Kehalas.
Ott Tänak ja Martin Järveoja võistlesid tänavusel Viru rallil. Rallifännid hoiavad pöidlaid pihus, et mehed oleksid stardis ka Kehalas. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Kuigi Ott Tänak on Hyundai rallimeeskonnas sõitnud ainult kolm MM-rallit ja kuulunud meeskonda veidi vähem kui aasta, siis kuulub tema üleminek Toyotast Hyundaisse just tiimi mälestusväärsemate hetkede hulka.

WRC postitas video Hyundai meeskonna eredamatest hetkedest ning sealt leiab ka maailmameister Ott Tänaku. Kui esimesteks hetkedeks on üldse ralli MM-sarjaga liitumist, siis viimaste mälestuste hulka kuulub just Tänaku liitumine valitseva maailmameister Hyundaiga.

Tegemist pole paremusjärjestusega, vaid lihtsalt 10 parima hetkega Hyundai meeskonna lühikeses ajaloos. Sealt võib leida veel esimese MM-stardi Monte Carlos, Thierry Neuville toodud esimene poodium Mehhikost 2014. aastal ning ka võit sama aasta Saksamaa MM-rallilt.

Vaata kogu listi siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles