Piinlik: Neymar õnnitles Meistrite liiga võidu puhul vale meeskonda

Karl-Joosep Küngas
Copy
Neymar pärast Meistrite liiga kaotust Müncheni Bayernile.
Neymar pärast Meistrite liiga kaotust Müncheni Bayernile. Foto: Michael Regan - UEFA/SIPA/Michael Regan - UEFA/SIPA

Eile toimus suur jalgpalli Meistrite liiga finaal, kus Saksamaa hiid Müncheni Bayern alistas 1:0 tulemusega Pariisi Saint-Germaini. Prantsusmaa klubi tähtmängija soovis võitjaid õnnitleda, kuid ilmselt unustas, kellele nad kaotasid.

Pariisi klubiga ajalugu teinud ja esmakordselt PSGga Euroopa tugevaima klubisarja finaali jõudnud Neymar oli pärast kohtumist selgelt löödud ning istus pärast kohtumist pikalt pisarais platsi kõrval. Ennast kogudes lõi ta konkurentidega patsu, kuid otsustas ka sotsiaalmeedias vastaseid õnnitleda.

Kahjuks meeltesegaduses unustas ta kellega nad üldse finaalis kohtusid, sest Twitterisse postitatud sõnumis õnnitles ta hoopis teist Saksamaa tippklubi. «Kaotused käivad spordi juurde, me proovisime ja võitlesime lõpuvileni. Soovin tänada meie poolehoidjaid ja kõiki, kes meid toetasid. Palju õnne Bayeri meeskonnale!» kirjutas Brasiilia tähtmängija.

Väike näpuviga jäi silma kohe ka Bayeri Leverkuseni meeskonnale, kes tänavu küll Meistrite liigas mängis, kuid juba alagrupiturniiril konkurentsist langes. Nende klubi vastas Neymari säutsule ainult ühe emotsiooni ja imestust näitava näoga. 

Küll kõik jalgpallisõbrad mõistavad Neymari eksimust ja annavad talle ka andeks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles