Tiitlist unistav City kaotas tänavu juba kolmandat korda punkte

Toimetas Karl Juhkami
Copy
City mehed eesotsas Raheem Sterlinguga tegid West Hami värava suunas küll 14 pealelööki, millest 7 ka raamidesse läks, kuid Lukasz Fabianski selja taha suudeti nahkkera saata vaid korra.
City mehed eesotsas Raheem Sterlinguga tegid West Hami värava suunas küll 14 pealelööki, millest 7 ka raamidesse läks, kuid Lukasz Fabianski selja taha suudeti nahkkera saata vaid korra. Foto: Justin Tallis / POOL/EPA/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas ei saa kuidagi hoogu sisse Manchester City, kes tegi laupäeval 1:1 viigi West Ham Unitediga. 

Pep Guardiola hoolealused jäid kaotusseisu juba 18. minutil kui Michail Antonio üllatas kõiki osava poolkäärlöögiga. Teisel poolajal õnnestus poolkaitsjal Phil Fodenil küll viik jalule seada, kuid enamaks tunamullune tšempion võimeline polnud. 

City alustas tänavust hooaega küll 3:1 võiduga Wolveshampton Wanderersi üle, kuid seejärel on libastatud nii Leicester City (2:5 kaotus), Leeds Unitedi (1:1 viik) kui ka nüüd West Hami vastu. 

Viie mänguga on Guardiola hoolealused teeninud kõigest kaheksa punkti, mis on hispaanlasest treeneri halvim start hooajale. Varasematel aastatel on ta esimese viie mänguga alati vähemalt kümme punkti kätte saanud. '

Mõned tunnid hiljem oli võistlustules ka teine Manchesteri jalgpalliklubi United, kes samamoodi ühe viigipunktiga leppima pidi. Tõsi, Punaste Kuradite vastaseks oli Londoni Chelsea, kes kuulubki tabeli ülemisse poolde. Too kohtumine lõppes väravateta viigiga. 

Tänased kohtumised:

Manchester City – West Ham United 1:1

Fulham – Crystal Palace 1:2

Manchester United – Londoni Chelsea 0:0

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles