Saarepuu: edasipääs oleks olnud väike ime

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anti Saarepuu
Anti Saarepuu Foto: Priit Simson

Sel hooajal vigastuse tõttu pikalt võistlusradadelt eemal olnud Anti Saarepuu pidi Otepää murdmaasuusatamise MK-etapil klassikasprindis leppima 52. kohaga.

 

«Sõit oli üsna raske. Minu jaoks oli see alles teine start sellel aastal. Raske oli ennast sõita sinna 30 parema sekka,» rääkis Saarepuu ETV-le. «Alates 2. jaanuarist olen saanud korralikult harjutada. Edasipääs oleks olnud siiski väike ime, paraku seda imet ei juhtunud.»

Kui paljud tipud läksid täna rajale uisusuusaga, siis tänavu vähe paaristõuget harjutada saanud Saarepuu kasutas klassikasuuska.

«Terve suve harjutasin ühe kepiga ja parem käsi ei saanud seetõttu üldse koormust. Paaristõugete osakaal on nullilähedane, ei jõua praegu paaris sõita,» tõdes Saarepuu. «Klassikasuusk oli üsna OK, kuid mees ei olnud seal peal kõige parem. Pool hooaega on veel ees. Ehk tuleb hooaja lõpus ka mul mõni hea start.»


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles