Järelvaadatav Kaptenita lahingusse läinud Selver jättis võidupunktid koju (1)

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas alistas Tallinna Selver täna de jure kodusaalis Gargždai Amber Volley 3:0 (25:18, 28:26, 25:23). Ametlikult oli tegu küll Leedu klubi kodumänguga, kuid koroonaviirusest tulenevalt peeti kohtumine Audentese Spordihallis.

Selveri eest ei teinud vigastuse tõttu kaasa nende kapten Andrus Raadik, võistkonda vedasid aga teised koondislased Renee Teppan (21 punkti, efektiivsus +8, rünnak 62%) ja Kristo Kollo (14p, +12, 68%).

Enne mängu:

Selveri peatreeneri Rainer Vassiljevi sõnul tuleb jätkuvalt tegeleda mitme mängija vigastustega. «Nädalavahetusel tuleb ilmselt koormust seetõttu ka jaotada,» viitas ta eesootavale kohtumisele.

«Kindlasti läheme me kodusaalis kolme punkti järele. Tabeliseisu kohta on aga raske midagi öelda, sest kui tuleb punktide mahaarvamine, muutub seis kardinaalselt. Seega keskendume me ühele mängule korraga ja tulevikule palju ei mõtle.»

Kui Klaipeda on kümne meeskonna konkurentsis kindlalt viimane, siis Selver hoiab praegu kolmandat kohta, ent neile hingavad kuklasse lätlaste Jekabpils ja RTU.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles