Kelly Sildaru: sportlasteel tehtud muudatused on ennast täielikult õigustanud (6)

Postimees Sport
Copy
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

18-aastane freestyle-suusataja Kelly Sildaru ütles, et hoolimata vigastusega lõppenud hooajast, on tema hiljutised otsused sportlasteel end õigustanud. 

«Võistlusstarte mul sel hooajal küll eriti palju ei olnud, aga nõlvadel veedetud aeg kinnitas, et hiljuti sportlasteel tehtud põhimõttelised muudatused on ennast täielikult õigustanud,» seisis sportlase meediale saadetud pressiteates. 

Sildaru selgitas, et pidas silmas tänavust hooaega puudutanud otsuseid ning treeningmetoodikat puudutavat.

Eelmisel nädalal tõmbas põlvevigastus kriipsu peale Sildaru võistlemisel X-mängudel. Reede õhtul X-mängude Big Airi võistluse soojendusel maandus eestlanna nukki ja kukkus. Laskumisest alla libisedes tuli tal suusk jalast. Kui ta sellele vigastatud jalal järele kõndis, tundis ta kohe valu, kuid ei osanud selle tõsidust esimese hooga hinnata. «Tundus, et valu läheb üle, aga kahjuks ei läinud,» sõnas Sildaru Postimehele.

Kolmapäeval selgitas doktor Madis Rahu, et põlve eesmise ristatisideme venituse tõttu tuleb Sildarul pidada võistluspausi orienteeruvalt kolm kuud. «Raviks on eelkõige füsioteraapia liigese liikuvuse ja lihasjõudluse taastamiseks, mis iga vigastuse korral teatud määral häirub,» ütles Rahu.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles