Ott Tänak Otepääle liikunud rallifännidele: kui tahate, et võistlus toimuks, siis palun minge koju

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport

Täna sõidetakse Otepää talveralli, kus on kohal ka WRC-sarja tippu kuuluvad Ott Tänak ja Thierry Neuville. Kuigi terviseamet keelas võistlusel publiku, on osa fänne liikunud kohapeale.

Ametlikult ei tohiks raja ääres olla ühtegi inimest, kuid ometi on mõned agaramad rallifännid endale seal koha sisse võtnud. See on seadnud ohtu rallipäeva jätkumise ja seetõttu võttis sõna 2019. aasta maailmameister Tänak, kes ärgitas neid koju minema.

«Hommikust kõik rallisõbrad. Meil on imeline talv ja loomulikult kõik on väga lähe,» alustas Saaremaalt pärit rallisõitja. «Täna on probleem see, et koroona seab piiranguid ja rallifännid palun minge katsetelt ära, et me saaks tänase rallipäevaga lõpuni minna,» jätkas ta.

«Terviseamet on andnud meile konkreetsed piirangud ja kõik on selleks, et meie enda tervist kaitsta. Kui vähegi tahame, et saaksime selle lõpuni sõita – mida mul isiklikult on väga vaja Soome ralliks – siis palun minge koju arvutite ette. Oleks oluline, et saame selle ralli lõpuni sõita,» lõpetas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles