Twitteri-möll Woodsi avarii šokeeris spordimaailma eliiti

Siim Kaasik
, reporter
Copy

Eesti aja järgi eile hilisõhtul autoga raske avarii teinud golfar Tiger Woodsile saadeti haiglavoodisse rohkelt toetavaid sõnumeid.

Woods keeras oma maasturi üle katuse ning murdis avariis mõlemad sääreluud ja pahkluu. Kuigi tema vigastused pole eluohtlikud, oli tegu väga tõsise avariiga, millel võinuks olla hoopis tõsisemad tagajärjed.

«Armastan sind, suur vend. Me tuleme sellest läbi,» säutsus 23 suure slämmi turniiri võitnud tenniseäss Serena Williams.

«Saa kiiresti terveks! Palvetan sinu ja sinu perekonna eest. Jumala käes on alati kontroll. Ole tugev,» kirjutas kolmekordne NBA tšempion, Golden State Warriorsi korvikütt Stephen Curry

Viiekordne NBA meister, Los Angeles Lakersi endine mängujuht Magic Johnson palus kõigil oma palved õnnetusse sattunud golfarile saata. «Saate kõik oma palved Tiger Woodsile. Ta sattus halba autoõnnetusse. Palvetame kõik koos tema kiire paranemise nimel.»

Oma palved saatis Woodsile ka Inglismaa jalgpalliklubis Tottenhamis mängiv Gareth Bale, kes on teada-tuntud golfisõber. «Saa kiiresti terveks, tšempion,» kirjutas ta.

Endine USA president ja suur spordifänn Barack Obama tuletas meelde, et Woods on tugev isiksus, kes korduvalt rasketest olukordadest välja tulnud. «Saadan oma palved Tiger Woodsile ja tema perekonnale. Saa kiiresti terveks, kõigi aegade parim. Kui oleme midagi aastate jooksul õppinud, siis seda, et Tigerit ei tohi kunagi maha kanda.»

Woodsi avarii täpsemad detailid on veel selgumisel, kuid teada on, et keeras oma 2021. aasta Genesis GV80 maasturi üle katuse eile kohaliku aja järgi kell 7 hommikul. Omal jõul ta autost välja ei saanud, sest oli murdnud mõlemad sääreluud ja pahkluu. Politsei sündmuspaika jõudes oli ta turvavööga veel kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles