Tanel Kiige reaktsioon skandaali kistud Getulio intervjuule: mul hakkas füüsiliselt halb

Postimees Sport
Copy
Tanel Kiik.
Tanel Kiik. Foto: Tairo Lutter

Kolmapäeval tõi praegu Mia Belle Trisna nime kandev endine jalgpallur avalikkuse ette karmi loo, kuidas treener temalt 14-aastaselt süütuse võttis ning seejärel teda aastaid mõjutas ja temaga manipuleeris. Eile käis saates «Otse Postimehes» juhtunust oma versiooni rääkimas ka skandaali kistud juhendaja, brasiillasest jalgpallitreener Getulio Aurelio Fredo. 

Sellele intervjuule on ühismeedias reageerinud ka Eesti vabariigi sotsiaalminister Tanel Kiik, kes kirjutas Twitterisse järgnevalt: «Mul hakkas seda intervjuud kuulates füüsiliselt halb. Alaealised ja selges sõltuvussuhtes õpilased… Empaatia asemel õigustamine ning teiste süüdistamine. Loodan, et jalgpalliliit ja õiguskaitseorganid selgitavad kogu tõe välja.»

Brasiillasest juhendaja sõnas Postimehe otsestuudios, et tütarlapsel tekkisid tema vastu varem tunded kui temal neiu vastu ning ta ei sundinud Trisnat millekski. Omapoolse uurimisega alustanud jalgpalliliidu infojuht Mihkel Uiboleht lausus aga eile juba «Reporterile», et neil on praeguseks juba rohkem materjali, kui avalikkuse ette toodud ning enam ei käi jutt ühest-kahest allikast. 

Copy
Tagasi üles