Vormelitäht Ricciardo sai F1 peale vihaseks: te olete ikka kamp rumalaid

Karl-Joosep Küngas
Copy
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: Dppi/Frederic Le Floc H/ZUMAPRESS.com

Kuningliku vormelisarja üheks parimaks piloodiks peetav Daniel Ricciardo sai tõeliselt pahaseks F1 ametliku sotsiaalmeedia kanali peale, kes reklaamis hooaja parimate sündmuste all peamiselt suuri avariisid.

F1-s pole suurtel kiirustel tehtud avariid küll just eriline haruldus, kuid Ricciardo ei mõista, miks neid tipphetkedesse tuleb panna. Olles ise kihutanud pidevalt 300 km/h ja ennast tihti teadlikult ohtu pannud, siis selline asi lihtsalt ei ole meelelahutus.

«Eelmisel aastal F1 postitas video, kus oli reklaamitud 10 aasta parimat hetke. Kaheksa nendest olid suured avariid. Pärast seda mõtlesin küll, et olete ikka kamp paganama rumalaid koos,» avaldas Ricciardo portaalile Square Mile.

Tänavu 11. hooaega F1-s alustanud vormelipiloot on veendunud, et fännid soovivad näha hoopis huvitavaid hetki ja vägevaid möödasõite. «Jah, 12-aastane võib näha avariid ja mõelda, et oli see vast lahe. Nad lihtsalt ei saa veel täpselt aru, millistel kiirustel me sõidame. Aga F1 sotsiaalmeediaga töötavad inimesed ei ole enam lapsed ja võtke palun kokku ennast. Sel aastal loodetavasti suudate veidi edukamad olla,» jätkas Ricciardo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles