BLOGI Anett Kontaveit langes tiitlikaitsja vastu konkurentsist

Postimees Sport
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 31.) kaotas Prantsusmaa lahtiste kolmandas ringis tiitlikaitsjale Iga Swiatekile (WTA 9.) 6:7 (4), 0:6.

Matš on nähtav vaid Postimehe digitellijale. Kui soovid mängu vaadata, aga pole tellija, siis kliki SIIA. Et tenniselahing on geoblokiga, on seda võimalik vaadata vaid Eestist.

Enne mängu:

Kontaveit on Swiatekit seni peetud kahes mängus mõlemal korral (2019 Cincinnatis ja 2020 Austraalia lahtistel) võitnud, ent savi-liival pole veel kohtutud. Lisaks tasub meelde tuletada, et poolatar tähistas alles mõned päevad tagasi 20. sünnipäeva.

«Mängin ülikogenud Anett Kontaveidiga, olen talle juba kaks korda kaotanud. Keskendun vaid sellele lahingule, sest see tuleb kindlasti raske,» arutles Swiatek pressikonverentsil oma võimaluste üle.

Mõlemad said eile teises ringis lihtsa tööpäeva. Kontaveit alistas 51 minutiga 6:2, 6:0 Kristina Mladenovici. Swiatekil kulus 10 minutit rohkem Rebecca Petersoni 6:1, 6:1 maha murdmiseks.

«Tuleb kindlasti väga raske mäng. Ta on fantastiliselt mänginud. Ta võitis ka Rooma turniiri finaalis Karolina Pliskovat 6:0, 6:0. Nüüd tuleb mul mäng, kus pole midagi kaotada. Aga anna endast igal juhul parima,» ütles Kontaveit neljapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles