Spordi lühiuudised: võidukas Torn ja pronksine Vesso

Postimees Sport
Copy
Ken Torn ja Kauri Pannas
Ken Torn ja Kauri Pannas Foto: FIA twitter

Eestlanna naaseb juunioride EMilt pronksiga

Viktoria Vesso.
Viktoria Vesso. Foto: Eesti maadlusliit.

Kehakaalus –65 kg võistlev Viktoria Vesso võitis maadluse juunioride Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali. Avaringis oli eestlanna ülekaalukalt 10:0 üle rootslannast Eva Forsbergist ning veerandfinaalis alistas ta sama tulemusega Moldova maadleja Irina Rîngaci.

Poolfinaalis tuli Vessol tunnistada ungarlannna Noémi Szabadose 1:3 paremust, kuid pronksimatšis oli eestlanna 4:0 seljavõiduga üle Luisa Scheelist.

Torn võidutses Liepajas

Euroopa meistrivõistluste (ERC) Liepaja etapil tõusid ERC Juniori klassis poodiumi kõrgeimale astmele Ken Torn (pildil) ja Kauri Pannas, kes edestasid ainsat konkurenti Oscar Solbergi natukene alla kahe ja poole minuti. «Mõnus tunne, ralli ilusti lõpuni ja preemiaks meile ERC Junior võistlusklassi esimene koht. Muidugi on kurb, et täna pole selles klassis liiga palju võistlejaid, kuid loodame, et see olukord läheb tulevikus paremaks,» sõnas eestlane pärast triumfi.

NBAs selgusid finalistid

Kui Phoenix Sunsi meeskond tagas koha NBA finaalseerias juba varem, siis ööl vastu pühapäeval jõudis sama kaugele ka Milwaukee Bucks. Idakonverentsi kuuendas mängus oldi 118:107 üle Atlanta Hawksist ning sammuti nõnda 4:2 üldvõiduga 47 aastase vahe järel taas NBA finaali. Finaaliseeria mängudega tehakse algust 7. juulil ning koduväljaku eelis on Sunsil.

See oli ime, et ma mängida sain, sest mul oli hüppeliigese sidemete rebend.

Belglane Kevin De Bruyne avalikustas, et võitles veerandfinaalis lisaks itaallastele ka vigastusega.

Itaallased jätsid Spinazzolaga hüvasti

Itaalia koondis jõudis Belgia 2:1 alistamisega küll jalgpalli EMil poolfinaali, kuid selle võidu hind oli tavapärasest kõrgem. Nimelt sai teisel poolajal süütus olukorras karmilt viga vasakkaitsja Leonardo Spinazzola, kes toimetati platsilt kanderaamiga minema. Mängujärgsed uuringud avaldasid ka karmi tõe: Juventuse mehel tuvastati Achilleuse kõõluses rebend ning sellega on tema jaoks suurturniir lõppenud. Itaalia koondislased jätsid äärekaitsjaga hüvasti laupäeval ning seejärel lendas Spinazzola juba Soome, kus talle teeb operatsiooni Turu haigla kirurg Sakari Orav.

Abitreener Henry annetas palga heategevuseks

Belgia jalgpallikoondis kutsus sarnaselt eelmise finaalturniiriga vutipeoks endale appi endise Prantsusmaa koondise tipuründaja Thierry Henry. Kuna soovitud tulemus jäi saavutamata – Belgia pudenes konkurentsist veerandfinaalis –, otsustas omaaegne tähtmängija altmineku hüvanguks oma palga heategevuseks annetada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles