Raplaga taasliitus Hispaanias pallinud Eesti koondislane

Postimees Sport
Copy
Rapla korvpalliklubi mänedžer Jaak Karp (vasakul) ja Martin Paasoja.
Rapla korvpalliklubi mänedžer Jaak Karp (vasakul) ja Martin Paasoja. Foto: Mihkel Maripuu

Rapla Avis Utilitas korvpalliklubiga liitus Martin Paasoja, kes kuulus viimasel hooajal Hispaania esiliigas Real Valladolide meeskonna hingekirja.

Paasoja taastus põlvevigastusest ning nüüd on tal hea meel naasta Raplasse, kus ta on varasemalt mänginud viis aastat. Raplaga taasliitumisel mängis varasem ajalugu olulist kaalu.

«Mul on väga hea meel ja ootusärevus, et taaskord saan Rapla särgi selga tõmmata ja Sadolin spordihoones Eesti parimate korvpallifännide ees mängida,» ütles Paasoja meeskonna Facebooki lehe vahenduse.

«Ootan kohtumist meeskonna ja uue treeneriga, et saaksime hakata valmistuma loodetavasti väga edukaks hooajaks. Isiklikus plaanis võin öelda, et see hooaeg tuleb täiega panemise hooaeg,» avaldas Paasoja.

Juuli keskel teatas möödunud hooajal Eesti korvpalliliigas kolmanda koha saanud Rapla, et värbas peatreeneriks 42-aastase suurte liigade kogemustega hispaanlase Lluis Riera.

Eelmisel nädalal teatati, et meeskonna esimesed pusletükid on juba paika saamas, klubiga sõlmis uue lepingu Sven Kaldre.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles