BLOGI JA GALERII ⟩ Eesti purustas Islandi koondise, koondisedebüüdi tegid Veesaar ja Toom

Postimees Sport
Copy

Eesti korvpallikoondis alistas selle suve ainsas kodumängus sõpruskohtumises Islandi 93:72. Eesti eest tegid koondisedebüüdi 17-aastane Henri Veesaar, kes kuulub Madridi Reali hingekirja, ja 18-aastane Pärnu Sadama mängija Hugo Toom. Postimees vahendas mängu tekstipõhises blogis.

Enne kohtumist

Eesti peatreeneri Jukka Toijala sõnul on Islandi näol tegemist tugeva vastasega. Saareriigi põhimängijad kuuluvad hea tasemega klubidesse ja on olulistes rollides. «Martin Hermansson, Tryggvi Hlinason ja Haukur Palsson on Hispaania kõrgliiga kogemusega, Elvar Mar Fridriksson oli möödunud hooajal Leedu liiga MVP ning Jon Axel Gudmundsson tegi Frankfurdi ridades samuti hea hooaja. Islandil on sama treener ja koondise tuumik juba aastaid. Kindlasti tulevad nad Tallinnasse oma parimat mängu näitama.»

Eesti koondis: Rait-Riivo Laane, Rain Veideman, Carlos Jürgens, Martin Dorbek, Märt Rosenthal, Mikk Jurkatamm, Robert Valge, Joonas Riismaa, Janari Jõesaar, Saimon Sutt, Hugo Toom, Henri Veesaar, Henri Drell, Mihkel Kirves, Jaan Puidet, Taavi Jurkatamm, Kristjan Kitsing, Maik-Kalev Kotsar ja Rauno Nurger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles