US Openil kaks võitu noppinud Kontaveit särab ka paarismängus

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: MATTHEW STOCKMAN

Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 28.) pidi eile US Openil väljakul käima kaks korda, kuid tegi seda mõlemal juhul edukalt.

Esmalt astus tallinlanna väljakule üksikmängus, kui alistas teises ringis tund ja 10 minutit kestnud kohtumises šveitslanna Jil Teichmanni (WTA 44.) 6:4, 6:1.

Mõni tund hiljem astus Kontaveit ühes venelanna Daria Kasatkinaga (WTA 27.) väljakule ka paarismängus. Nende avaringi vastaseks oli kohalik duo Ann Li (WTA 69.) – Alison (WTA 35.) Riske, kellest kindlalt 6:2, 6:4 üle oldi.

Paarismängu statistika.
Paarismängu statistika. Foto: US OPEN

Paarismängu teises ringis ootab Kontaveiti ja Kasatkinat ees kaheksanda asetusega Horvaatia-Sloveenia duo Darija Jurak – Andreja Klepac. Kumbki valgepallur ükskikmängu edetabelis esituhandesse ei kuulu, kuid paarismängu edetabelis on nende kohad vastavalt 18. ja 29. 

Enne seda tuleb Kontaveidil ära pidada aga oma ükskikmängu kolmanda ringi lahing poolatar Iga Świątekiga (WTA 7.). Varem on tennisistid omavahel vastamisi läinud kolm korda ning siiani on Kontaveit peal 2:1, mõlemad võidud on sealjuures tulnud kõva kattega väljakul. 

«Ta on igal kattel raske vastane, aga ma arvan, et tähtis on endasse uskuda ja hea mäng mängida, et oleks võimalus võita. Pean iga palli eest täiega võitlema ja iga punkt kohal olema. Kindlasti mingeid lihtsaid hetki mängus ei tule, sest tal on tugev ründav eestkäsi ja pean selleks ise valmis olema,» sõnas Kontaveit pärast oma teise ringi matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles