Järjekordse tähtaja mööda lasknud Saaremaa VK loodab taas ametnike almusele

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Gentofte ja Saaremaa «mängijad».
Gentofte ja Saaremaa «mängijad». Foto: CEV

Kuigi rahalistesse raskustesse sattunud Saaremaa VK tänavu Credit24 Meistriliigas kaasa ei löö, on nad jätkuvalt üles andnud eurosarja.

Seda siis teoorias, sest esmaspäeva südaööl kukkus Challenge Cupi registreerimistähtaeg ning ühtegi mängijat saarlased võistluseks üles ei andnud. Küll ei tähenda see automaatselt, et neid diskvalifitseeritaks, sest klubi president Ivar Alt kinnitas Postimehele, et nad palusid Euroopa alaliidult lisaaega.

«Helistasin sellele härrasmehele (eeldatavasti CEVi ametnik Roko Sikiric – toim.), kes meiega tegeleb ja palusin temalt pikendust. Tema palus soovi edastada kirjalikult ja selle ka eile hommikul tegin. Vastust pole veel laekunud, kuid meie palusime uueks tähtajaks 29. [oktoobrit], seda seoses üleminekute registreerimisega, kuna mõned mehed tulevad välismaalt,» sõnas Alt ning lisas, et abi on nad saamas ka Maarjamaalt. «On olemas ka kohalikke inimesi, kes tulevad meile paariks-kolmeks mänguks appi.»

Ehk see kõik tähendab, et 1. detsembril sõidab Saaremaa tõepoolest Taani klubile Gentofte Volleyle külla ning nädal hiljem võõrustavad neid ka koduses Kuressaare spordihallis? «Praeguse teadmise põhjal küll,» kinnitas Alt, kuid täpsustas, et ei hakka veksleid välja käima enne, kui on saanud ka kirjalikke vastuseid. 

Põhjuseks siis Eesti Päevalehe eelmise nädala artikkel, kus Saaremaa spordikooli direktor Mati Mäetalu lausus, et võrkpallurid 8. detsembriks saali broneeritud pole. «Mis puudutab Kuressaare spordikeskust, siis võin öelda 100 protsendi kindlusega, et Saaremaa võrkpalliklubil ei ole meil püsiaegu ega ole tehtud broneeringut ka väidetavalt toimuvaks euromänguks,» sõnas Mäetalu.

«Nagu [sealt artiklist] selgus, siis telefonikõned ei toimi. Eks me ka õpi,» kommenteeris Alt.

Postimees uuris Saaremaa ajapikenduse kohta ka Eesti alaliidust, kes ütles, et neile pole teisipäeva hommikuse seisuga CEVist midagi teada antud, kuid ei välistanud sellist võimalust.

Saaremaa VK palus mäletatavasti ajapikendust ka augusti alguses, kui toimus meeskondade ülesandmine Credit24 Meistriliigasse. 24 tundi armuajaks ka saadi, kuid midagi sellele saarlastelt siiski ei järgnenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles