Suuromanikud sõidavad Liverpooli asju klaarima

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli omanikud Tom Werner (vasakul) ja John Henry.
Liverpooli omanikud Tom Werner (vasakul) ja John Henry. Foto: SCANPIX

Rassismiskandaaliga kogu klubile palju negatiivset tähelepanu tõmmanud Liverpooli jalgpalliklubi ründaja Luis Suarez peab aru andma klubi ameeriklastest omanikele, kes klubi maine puhastamiseks isiklikult kohale lendavad.

Klubi suuromanik John Henry ja juhatuse esimees Tom Werner tulevad selle nädala lõpus Inglismaale, et oma seisukohad nii mängijatele kui siinsele juhtkonnale lõplikult selgeks teha.

Ameeriklased soovitasid mängijatel ja juhtkonnal juba rassismiskandaali puhkedes oma tegudele ja väljaütlemistele suuremat tähelepanu pöörata, ent sellele vaatamata on klubi endiselt negatiivse tähelepanu all. Ühe võimaliku variandina kaalutakse väidetavalt lausa Suarezi müüki panekut eeloleval suvel.

Inglismaa jalgpalliliit määras Suarezile Manchester Unitedi kaitsja Patrice Evra suhtes tehtud rassistlike solvangute eest 40 000 naela suuruse rahatrahvi ja kaheksa mängu pikkuse võistluskeelu. Uruguailane kandis võistluskeelu ära, ent ei soostunud meeskondade järgmisel kohtumisel Evra kätt suruma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles