BLOGI Kelly Sildaru pani Dew Tourile kuldse punkti (3)

Postimees Sport
Copy
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: EZRA SHAW

Kelly Sildaru pani tänavusele Dew Tourile punkti Eesti aja järgi ööl vastu pühapäeva, kui triumfeeris harvasõidetavas tänavasõidus.

25-minutilises jam-formaadis toimunud võistlusel pikalt teist kohta hoidnud Sildaru tõusis poodiumi kõrgeimale astmele oma viimase laskumisega, kui tegi viimasel rail'il parema küljega peale minnes 360-kraadise pöörde.

Sildarule järgnesid norralanna Johanne Killi, kes triumfeeris Dew Touri tänavasõidus 2020. aastal, ning hiinlanna Eileen Gu, kes pistis taskusse ka parima triki auhinna ehk 1000 USA dollarit. Kokku osales freestyle-suusatamise tänavasõidus seitse naisatleeti. 

Video Sildaru võistlusest:

Enne võistlust: 

Dew Touri tänavasõidu finaal peetakse jam formaadis, kus sportlasel on võimalik 20 minuti jooksul sooritada nii palju katseid, kui ta ise jõuab. Suures plaanis on rada üles ehitatud reilidele ehk käsipuudele ning peaks seeläbi eriliselt sobima just Kelly Sildarule.

Eelmisel aastal võidutses tänavasõidus Johanne Killi, kes teenis ka parima triki auhinna. Norralannale järgnesid šveitslanna Mathilde Gremaud ja ameeriklanna Taylor Lundquist.

Sildarul on tänavuselt Dew Touril tulemust kirjas juba rennisõidus, kus ta tuli valitseva maailmameistri hiinlanna Eileen Gu järel teiseks. Esialgu pidanuks eestlanna rajale tulema ka pargisõidus, kuid ohtlike olude tõttu otsustas ta mitte startida

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles