Warriors sammus läänekonverentsi finaali, Tatum hoiab Bostoni lootusi elus

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Klay Thompson.
Klay Thompson. Foto: EZRA SHAW

Ookeanitaguses korvpalliliigas NBA sai ööl vastu laupäeva selgeks esimene läänekonverentsi finalist, kelleks on Golden State Warriors. 

Steve Kerri hoolealused olid poolfinaalseeria kuuendas kohtumises 110:96 üle Memphis Grizzliesest, võites seeria nõnda 4:2. Viimaseks jäänud kohtumises tassisid Warriorsi nende tagamehed Klay Thompson ja Steph Curry, kes viskasid vastavalt 30 ja 29 punkti, Grizzliese resultatiivseim oli Dillon Brooks. Nende superstaar Ja Morant pärast kolmandas mängus saadud põlvevigastust enam seerias kaasa ei löönud. 

Läänekonverentsi finaalis tuleb Warriorsile vastu kas Phoenix Suns (1. asetus) või Dallas Mavericks (4. asetus), kel tuleb omavahel veel vastamisi minna ka seitsmendat korda.

Ka idakonverentsis venis üks poolfinaalseeria seitsme mängu pikkuseks, sest Boston Celtics alistas eile 108:95 Milwaukee Bucksi ning viigistas seeria 3:3-le. Bostonit tassis Jayson Tatum 46 punktiga ning kuigi Bucksil oli Giannis Atetokounmpo näol samasuguse skoorimasin vastu panna – kreeklane viskas 44 silma – oli ülejäänud tiimikaaslaste panus see, mis lõpuks määravaks sai. 

Celtics–Bucks seeria võitja läheb idakonverentsi finaalis vastamisi esimest asetust omava Miami Heatiga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles