Sõõrumaa ja Jõesaare tennisematš otsustas miljoni krooni saatuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armand Levandi (vasakult), Urmas Sõõrumaa, Andres Jõesaar ja 10-aastane tenniselootus Kenneth Raismaa (taga).
Armand Levandi (vasakult), Urmas Sõõrumaa, Andres Jõesaar ja 10-aastane tenniselootus Kenneth Raismaa (taga). Foto: Eesti Tennise Liit
Tele2 Eesti sõlmis Eesti Tennise Liiduga kuldsponsorlepingu, panustades tennise toetuseks teist aastat järjest miljon krooni. Sponsorraha kasutamise lõplik otstarve selgitati välja pingelises tennisematšis.

Tele2 toetab Eesti Tennise Liitu miljoni krooniga. «Sponsorlussumma on kindel suurus, ent veidi läksid meie arvamused Eesti Tennise Liiduga lahku selles osas, kuidas oleks kõige õigem seda kasutada. Meelsasti näeksime, et suurem osa läheks noortetennise toetuseks, kus Eestis on palju andekaid talente, nende seas ka 16-aastane Armand Levandi, keda Tele2 on toetanud ning kellest on saanud omavanuste seas Euroopa tasemel tegija. Samal ajal on loomulikult oluline pöörata tähelepanu ka tippmängijate toetamisele, kes juba täna ka täiskasvanute seas ilma teevad,» selgitas Tele2 Eesti juhatuse esimees Toomas Tiivel.

Kuna arutelud laua taga ei toonud ühtset nägemust miljonikroonise sponsorraha jagunemise osas Eesti tipptennisistide ja noorte talentide vahel, otsustasid Tele2 ja Eesti Tennise Liit siirduda läbirääkimistega tenniseväljakule. Kolmapäeval Tondi Tennisekeskuses peetud paarismänguheitluses kohtusidki Tele2 äriklientuuri ja sisuteenuste direktor Andres Jõesaar ja 2007. aasta kuni 16-aastaste Euroopa tenniseassotsiatsiooni turniiri võitnud Armand Levandi ning Eesti Tennise Liidu president Urmas Sõõrumaa ja 10-aastane tenniselootus Kenneth Raisma. Pingelises matšis alistas Sõõrumaa – Raisma tiim Jõesaare – Levandi meeskonna.

Vastavalt aumeeste kokkuleppele suunatakse seega suurem osa miljonist kroonist Eesti tipptennisistide toetuseks. Ülejäänud osa toetusest panustatakse noortetennisesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles