BLOGI Muljet avaldavalt esinev Leclerc võitis Hispaania GP kvalifikatsiooni

Karl-Joosep Küngas
Copy
Charles Leclerc.
Charles Leclerc. Foto: Joan Monfort/Scanpix

Kuninglik vormelisari on jõudnud tagasi Euroopasse ning sel nädalavahetusel sõidetakse Hispaania GP. Laupäeval peetud kvalifikatsiooni võitis Charles Leclerc, kes stardib juba neljandat korda tänavu võistlusele parimalt stardikohalt.

Enne kvalifikatsiooni:

F1 karussell on naasnud Euroopasse, kus sõidetakse hooaja kuues osavõistlus. Selleks on Hispaania GP ning mitmed meeskonnad on just siia toonud mitmeid uuendusi.

Kogu nädalavahetuse on parimat kiirust näidanud Ferrari piloot Charles Leclerc, kes võitnud kõik vabatreeningud. Juba seetõttu on MM-sarja üldliider ka kindel soosik Hispaania GP kvalifikatsiooni võidule.

Leclercil on teravalt kannul olnud tema suurim konkurent, valitsev maailmameister Max Verstappen. Hollandlane näitas viimasel vabatreeningul vägevat minekut ning jäi Leclercile alla ainult 0,072 sekundit.

Oma kiiruse on taas leidnud ka Mercedese meeskond. George Russell on stabiilselt mahtunud igal vabatreeningul esikolmikusse ning teisel treeningul näitas kolmandat aega ka seitsmekordne maailmameister Lewis Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles