Järjekordne kosilane kukkus ära: mis saab Cristiano Ronaldost?

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: ANTONIO COTRIM

Kuigi võiks eeldada, et viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Cristiano Ronaldol kosilaste leidmisega probleemi pole, siis päris nii see siiski pole.

Juba pikemat aega sahistatakse, et 37-aastane portugallane soovib oma praegusest koduklubist Manchester Unitedist jalga lasta. Põhimõtteliselt on inglased valmis tal ka minna laskma, kuid asjas peitub konks: Ronaldo palgasoov pole enamik meeskondadele jõukohane.

Nõnda ongi Ronaldo agent Jorge Mendes klienti turul teatud klubidele pakkumas käinud, kuid saanud järjest eitavaid vastuseid. Esimesena loobusid portugallase palkamisest tema endised leivaisad Madridi Real ja Torino Juventus ning kärmelt taandas ennast jutuajamisest ka Saksa hiid Müncheni Bayern. 

Seejärel prooviti õnne Prantsusmaa rahalaeva Pariisi Saint-Germainiga, kuid sealtki tuli negatiivne vastus. Pärast seda jäi tippklubidest sõelale veel Londoni Chelsea, kuid sinised lahendasid oma ründemure Raheem Sterlingu soetamisega, pärast mida andis peatreener Thomas Tuchel mõista, et nüüd langeb nende fookus kaitse parandamisele. 

Ehk maakeeli tõlgituna: me ei soovi Ronaldot. 

See vastus paneb portugallase leeri aga ebamugavasse olukorda, kuna ühtegi järgmist potentsiaalset kosilast neil silmapiiril pole. Paar päeva tagasi hakkasid küll ringlema jutud, justkui oleks saudid valmis Ronaldo rahapatakaga lihtsalt oimetuks virutama – jutt käis 125 miljonist eurost aastas – kuid praeguseks on rahašeigid ise selle jutu ümber lükanud. 

Nõnda näibki, et vähemalt hetkeseisuga on Ronaldo lahkumisplaanile vesi peale vuhisemas ning ründestaaril tuleb Manchesteri paikseks jääda. Kui portugallasele see mokka mööda just pole, siis sama ei saa öelda Unitedi uue peatreeneri Erik ten Haagi kohta.  

«Mina ootan väga temaga koos töötamist. Olen lugenud selle kohta, [et ta tahab lahkuda], kuid minu seisukohast pole ta mängija, keda müüa. Ta on jätkuvalt meie plaanides ja me tahame koos edu saavutada. Rääkisime temaga pikalt, enne kui see [klubivahetuse] teema meedias päevavalgele tõusis. Mida me rääkisime, jääb küll meie vahele, kuid saan kinnitada, et tegemist oli väga hea vestlusega,» sõnas Unitedi juhendaja hiljuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles