PM KLAIPEDAS Jukka Toijala: me polnud veel päris valmis

Jarmo Jagomägi
, Klaipeda
Copy
Jukka Toijala.
Jukka Toijala. Foto: Madis Veltman

Eesti korvpallikoondise peatreener Jukka Toijala nentis pärast Klaipedas Leedult saadud 70:84 kaotust, et mänguks poldud veel päris valmis. Ent ta rõhutas, et septembris tuleva EM-finaalturniiri eel on nõnda tugeva vastasega kohtumised väga kasulikud.

«Oli näha, et me polnud päris valmis. Mänguvorm oli kusagil teises kohas: visked ei tabanud ja sisse tuli selliseid rumalusi. See on arusaadav, sest oleme teinud ainult nädal aega trenni ja võistkonnana alles hakkame üksteist leidma ja mõistma. Algus oli raske, aga mängu edenedes läks paremaks,» võttis Toijala kohtumise kokku.

«See, kuidas me mehed jooksid rünnakule... Trenn on üks asi, aga mängus peaks olema teine tempo. Tundub, et teisel poolajal saime selle paremaks. Ent see näitabki, et asi pole füüsilise vormi taga, vaid et pole harjutud tegema asju järgmisel tasemel. Teatud tasemel saab küll mängida kergemini ja aeglasemalt, aga siin peab jooksma. Kiire liikumine korda saada, panna katteid. Mulle tundus, et meie mängujuhid jõudsid vahepeal rünnakule ülejäänutest varem kohale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles