M-Sport saadab Loebi Kreekas rajale ühe lihtsa eesmärgiga: võita!

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: M-Sport

Arvestades, et Sebastien Loebil õnnestus Monte Carlos võita, Portugaliski enne katkestamist juhtida ning Keenias noppida samuti katsevõite, siis kas Kreeka MM-rallil on M-Sport talle samuti eesmärgiks seadnud esikoha? «Jah, täpselt nii lihtne see ongi,» kinnitab tiimipealik Richard Millener.

«Ta juhtis Portugalis pikalt, näitas Keenias katsetel kõige kiiremat minekut ning võidutses Monte Carlos. See [võit Kreekas] oleks lihtsalt senise hooaja jätk,» lisas Millener DirtFishiga rääkides. 

«Tegelikult on tuline kahju, et tal ei õnnestunud Keenias ja Portugalis head tulemust teha, kuid praeguseks on ta saanud autoga veel tublisti harjuda. Ta testis vahetult enne Kreekat, seega läheme rallile vastu täpselt samasuguse suhtumisega,» jätkas tiimipealik. 

«Seb on väga lahe karakter, kelle õlgadel pole mingit survet. Ta lihtsalt lähebki rajale võidu pärast võitlema ning meie kavatseme teda igakülgselt toetada,» kinnitas Millener. 

Lisaks Loebile näeb Akropolise kruusateedel tuhisemas veel nelja M-Spordi Fordi. Neid ohjavad vastavalt Craig Breen, Gus Greensmith, Pierre-Louis Loubet ja Jourdan Serderidis.  Esialgu pidanuks seal võistlema ka Adrien Fourmaux, kuid prantslase neljarattalist ei saadud pärast Belgia ralli õnnetust piisavalt kiiresti korda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles