Tänak lubab, et jätkab Rovanperä survestamist

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Nikos Katikis/Dppi/Scanpix

Viimasel neljal autoralli MM-etapil poodiumil lõpetanud, neist kaks võitnud Ott Tänak pole tiitliheitluses veel alla andnud.

Kui vahepeal näis Kalle Rovanperä triumf vääramatu, siis kolm etappi enne hooaja lõppu polegi enam seis nii turvaline. Soomlasel on koos 207, lähimal jälitajal Tänakul 154 silma. Laual on veel maksimaalselt 90 punkti.

«Miski pole enne läbi, kui see on läbi. Võin omalt poolt öelda, et jätkan surumist. Ehk õnnestub veel punkte tagasi võita ja viimase rallini võimalusi õhus hoida. See ongi mu eesmärk,» vahendas wrc.com Tänakut.

Pärast rasket hooaja algust on eestlane end korralikult käima saanud. Kodusel mõõduvõtul oli ta kolmas, siis võitis Soome ja Belgia mõõduvõtud ning lõpetas Kreekas teisena. Vahe Rovanperäga võiks olla seitsme punkti võrra väiksemgi, ent Hyundai ninameeste otsusega ei lasknud Thierry Neuville pühapäeval Tänakut endast mööda.

Rovanperä on viimaselt kahelt rallilt teeninud kokku üheksa silma vaid punktikatsetega. Nii Belgias kui ka Kreekas sai talle saatuslikuks enda sõiduviga.

MM-hooaeg jätkub 29. septembrist 2. oktoobrini peetava Uus-Meremaa ralliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles