JÄRELVAADATAV ⟩ Pärnu sai taas kätte geimi, aga Võru mängu

Postimees Sport
Copy

Meeste võrkpalli Balti liigas jäi Pärnu VK koduplatsil 1:3 (21:25, 10:25, 25:22, 20:25) alla Võru Barrus VK-le. Kohtumine on järelvaadatav.

Võru rünnakuid vedasid Matthew Slivinski ja Rasmus Meius, kes tõid vastavalt 25 (+19) ja 19 (+11) punkti. 10 silma (+5) kanti Robin Kahu kontole. Vigastuse tõttu ei teinud kaasa Devin Põlluste, jätkuvalt pole hooaega alustanud vigastatud diagonaalründaja Edvarts Buivids.

Pärnu meeskonnas jõudis ainsana kahekohalise punktisoorini Ivory Õuekallas, kes panustas 13 silma (+1). 9 punkti jäi nii Jörgen Vanamõisa (+7) kui Kaur Erik Kaisi (-5) arvele.

Vastuvõtt oli Võrul 49%, Pärnul 54%. Rünnakuid lahendasid Võru mehed 45-, Pärnu mängijad 35-protsendiliselt.

Teises tänases mängus alistas RTU/Robežsardze/Jūrmala 3:2 Daugavpilsi Ülikooli/Ezerzeme.

Võrul on tabelis nüüd 11 punkti, millega jätkatakse kolmandal kohal. Pärnu on 3 punktiga viimasel tabelireal.

Selver/TalTech võõrustab pühapäeval liidrite duellis kell 17 Tartu Bigbanki. Matš on nähtav nii Postimehe kui ka Duo 5 vahendusel.

Enne mängu:

Pärnu ja Võru on tänavu juba korra kohtunud, kui 2. oktoobril Kagu-Eestis toimunud kohtumises jäid 3:1 (19:25, 25:17, 25:21, 25:17) peale Võromaa miehet.

Pärnu peatreener Toomas Jasmin: «Selveri vastu peetud viimane mäng meeldis mulle treenerina rohkem, kui sellele eelnev RTU vastu, just emotsionaalselt. Aga oleks tahtnud geimi kätte saada mõlemalt. Eks me rabeleme edasi, punkt korraga ja geim korraga. Eelmises omavahelises mängus Võruga tegime metsikult omavigu, nüüd olid need Selveri vastu kontrolli all, seda tahaks samamoodi hoida.»

Võru Barruse juhendaja Oliver Lüütsepp peab hetkel hakkama saama ühe põhimeheta, sest hea hooaja alguse teinud Devin Põlluste sai eelmisel nädalavahetusel Lätis vigastada. «Tal on jalalaba ühe osa sidemete vigastus. Usun, et Pärnu läheb ka järjest paremaks ja brasiillased sulanduvad paremini meeskonda. Nende puhul on natuke ettearvamatu, kellega mängitakse ja peame valmis olema nii Eesti poiste kui ka brasiillaste vastu.»

Viimasel nädalavahetusel Lätis kaotati 0:3 Jekabilsile ja alistati 3:2 Daugavpils. «Tuleb rahul olla, saime ühe võidu kätte ja nagu olen varemgi öelnud, siis kui suudame hoida võidud umbes 50 protsendi peal, on hästi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles